How to do things with Philosophy

Filosofisk Vejledning udbyder en lang række ydelser. Fælles for dem er, at de alle tager udgangspunkt i den filosofiske tilgang og forståelse for simultant at arbejde løsningsorienteret såvel som refleksionsorienteret.

Målet er at opfylde visionen om at lade refleksion og praksis gensidigt udfordre hinanden og gentænke forholdet mellem refleksion og praksis for både at tilgodese kompleksiteten via refleksionen og det konkrete via afsættet i praksis. Ingen af delene gør det hver for sig. Sammen kan de give langt mere substantielle, reflekterede og velgennemtænkte løsninger og innovativ progression.

Vi er meget bevidste om, at det er praksis, der er udgangspunktet. Derfor tager vi altid afsæt i de konkrete ønsker, som vores opdragsgiver ønsker hjælp til.

Vi har arbejdet i et spekter fra teknologi-, service- og produktudvikling, uddannelses- og fagudvikling, undervisning i innovation, meningsledelse, kreativitet, filosofi relateret til ledelse, innovation og organisationsforståelse mm, coaching af teams og individuelle samt værdi-, menings- og identitetsskabelse via filosofi i iværksættervirksomheder til projekter relateret til bæredygtighed og socialt udsatte, børn og filosofi mm., og der kommer løbende flere til.

Finder du ikke det, som du lige leder efter, så kontakt os gerne. Så skal vi gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

 

 

 

 

     

    © Filosofisk Vejledning, All Rights Reserved 2018.